Reacties

Ik kon het boek niet meer wegleggen, je hebt me echt geholpen! Mijn moeder was manisch-depressief en ik heb ook geen leuke jeugd gehad. Hoe je het gevoel beschrijft, is zo knap! Je hebt echt talent als schrijfster, ga er alsjeblieft mee door.

Suze

Dit boek zal mij waarschijnlijk een beter zicht geven! De geschiedenis  herhaalt zich hier bij mij want mijn dochter heeft ook borderline. Ik ben ziek geworden van verdriet. Mijn rugzak was al zwaar van mijn kindertijd en met mijn dochter die ik niet heb kunnen helpen is mijn leven er een met veel verdriet, pijn en leegte. Borderline is zo complex! Maar ik moet verder want ik heb nog een zoon die autisme heeft en mijn man heeft asperger. Ik moet sturen hier in mijn gezin. Een grote dank u wel om mij te helpen!

Nanda

Wat een mooi boek! Het boek gaat me vermoedelijk weer een stukje dichter bij mezelf brengen...zelfs na alle therapie die ik al gehad heb...Dank dat je de moed had om het op te schrijven.

Ria

Helemaal onder de indruk ben ik van je boek! Van de manier waarop je het hebt geschreven als wel de inhoud. Je schrijft op een pakkende manier waardoor je alsmaar door wilt blijven lezen. Wat een hartverscheurend levensverhaal. Viel helemaal stil nadat ik je boek uit had. Gevoelens van boosheid, ongeloof, verontwaardiging, verdriet, onbegrip en medeleven heb ik gevoeld tijdens het lezen. Knap dat je zo kunt schrijven, je gevoel op papier hebt weten te zetten en het ook zo op de lezer hebt kunnen overbrengen.

Anatevka

Ik heb je boek uit. Prachtig, aangrijpend. Dikke tranen afgewisseld met een glimlach. Dat je jouw levensverhaal zo onder ogen hebt durven en kunnen zien en het op deze manier hebt opgeschreven. Afgezien van de prachtige inhoud leest het als een trein.  

Nicole

Heel jammer dat ik gisteren niet op het #’boekenbal’ kon zijn. Maar zoveel bewondering voor het doorzettingsvermogen en de onuitputtelijke veerkracht van mijn lieve vriendin Ingeborg Jansen. Die dit boek geschreven heeft met het doel om anderen in vergelijkbare situaties, te ondersteunen, situaties te herkennen, zich gezien voelen en daardoor ook zichzelf kunnen worden wie ze zijn 🍀 You Did It Ing!

Christine

Ik heb het boek twee keer gelezen. Het is erg indrukwekkend en mooi geschreven. Het blijft ook voor de tweede keer een verhaal dat onder mijn huid gaat zitten. Ik vind de brieven van de vader ontluisterend en treffend. Dank je wel dat je dit deelt.

Renate

Mooi en duidelijk beschreven; ik was steeds benieuwd om verder te lezen. Wat eindig je je boek met een mooie metafoor en inzichten! Dank voor delen van je verhaal.

Linda

Mooi verwoord, goed geschreven. Ik werd er in meegezogen; er was steeds iets waardoor ik bleef lezen. Ergens in het boek kreeg ook ik een traan. Ik vind het echt een hele prestatie die je hebt neergezet. De kans is groot dat dit boek een impact gaat hebben op levens van anderen. Mensen die zich herkennen in jouw verhaal door wat zij in het leven meemaken, en misschien aan het begin staan van de weg die jij al hebt bewandeld.

Henk-Jan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *